Antonius Christianus Fredericus Maria ten Holder

Schalkwijk In concentratiekampen droegen politieke gevangenen dit merkteken op hun kleding. Nederlandse gevangenen met een rode driehoek waren vooral verzetsmensen. 69063

• Geboren
  • 16-04-1918
  • Tubbergen
  • Aankomst
  • 26-05-1944
  • Dachau
  • Bevrijd
  • 29-04-1945
  • Dachau

Aanvullingen

Rianne ten Holder

op
Anthonius is mijn opa. Ik heb 2 jaar geleden vol verwondering de expositie bezocht, en overweeg zijn biografie te schrijven. Worden die nog gebundeld in Dachau?

michael djm ten Holder 13-07-1956

mijn vader is getrouwd met ria koopmans geb 05-07-1915

Ton ten Holder

op

Mijn vader zijn volledige doopnamen zijn. Antonius, Christianus, Fredericus, Maria Vriendelijke groeten Ton ten Holder.

Zie voor informatie over de gevangenen ook Arolsen Archives

Uw aanvulling

Email en telefoonnummer zullen niet openbaar worden gemaakt. Als er mensen zijn die met u in contact willen komen naar aanleiding van uw aanvulling dan kan het Verzetsmuseum u daarvan op de hoogte stellen.
U bepaalt zelf of u daarop in wilt gaan.

Het Verzetsmuseum wil benadrukken dat opname in het Digitaal monument geen eerbetoon inhoudt. De doelstelling van het monument is om een zo compleet mogelijke lijst samen te stellen van alle Nederlanders die in Dachau gevangen hebben gezeten.

Verzetsmuseum Amsterdam behoudt zich het recht voor uw aanvulling te redigeren. Een ingekorte versie zal worden toegevoegd aan het monument in de tentoonstelling.