Ga naar de hoofdcontent

La seconda guerra mondiale nei Paesi Bassi

In het Verzetsmuseum ontdek je de verhalen van de Tweede Wereldoorlog

Entra e vivi un tempo diverso. Scopi le storie vere di me e te nella seconda guerra mondiale. Com’era la vita? Quali scelle hai dovuto fare?

Nu te zien

Wees Moedig!

Precies 80 jaar geleden vond de Februaristaking plaats. Willem, Coba en Joop waren drie Amsterdammers die een actieve rol speelden in dit verzet tegen de Jodenvervolging. Ieder was moedig op zijn of haar manier, maar tegen welke prijs? En welke prijs betaalden hun dierbaren? Je ontdekt het in Wees Moedig! Vanaf 24 februari hier online te ervaren als VR-experience.

Wees Moedig!

Help jij mee?

Het is belangrijker dan ooit om de verhalen van de Tweede Wereldoorlog te blijven vertellen. Met jouw steun kan het Verzetsmuseum voortbestaan. Wil je ons helpen? Doe een eenmalig donatie, of word Vriend van het museum.

Help jij mee? Doneer hier aan het Verzetsmuseum