Baas boven baas

Baas boven baasOp woensdag 24 juli om 15:00 uur speelt het poppentheater van Max Verstappen de voorstelling 'Baas boven baas', voor kinderen vanaf 5 jaar.

Wat gebeurt er als iemand ineens de baas over je speelt? Je mag niet meer zeggen wat je wilt zeggen. Je mag niet meer doen wat je wilt doen. 

En dan? Ren je weg? Ga je erin mee? Of durf je er tegenin te gaan? Een verhaal over helden, dappere daden en opkomen voor wie je lief is.

Gratis voor bezoekers van het museum.

Het verhaal
Dat is gek! Er lopen ineens overal bevers door het bos. Normaal zwemmen ze in de rivier. Ze slaan een paal in de grond waar een dwaze stem uit komt. ‘Alle bomen zijn Beverbezit en de andere dieren mogen geen takken meer verzamelen voor hun nest.’

Baas boven baas mierMier, Konijn en mevrouw Uil zijn goede vrienden. Ze moeten lachen om de kleine bevers die de baas willen spelen. Maar maken de bevers wel een grapje?

Mevrouw Uil krijgt straf, omdat ze takjes sprokkelde voor haar nest. Mier en Konijn mogen niet eens meer met haar praten. Nou ja zeg! Dat laten ze niet zomaar gebeuren!

Konijn brengt mevrouw Uil stiekem eten en nog meer takken voor haar nest. Mier gaat naar de Beverdam om de Beverbaas te stoppen. Maar gaat dat lukken? Of worden de bevers echt de baas?

Een spannend verhaal met gelukkig een goede afl oop. Word ook vrienden met de stoere mier, het grappige konijn en de meest wijze uil uit het bos!

< naar overzicht