Workshop ‘Maak een feestjurk van een oude blouse!’

KOOP KAARTEN

Verzetsmuseum Amsterdam X Naaiatelier De Steek

De decembermaand staat alweer voor de deur. Dat betekent etentjes, borrels en feestjes. Daar hoort een leuke outfit bij! In plaats van wéér iets nieuws kopen, kun je zondag 17 november a.s. tijdens een workshop in het Verzetsmuseum je eigen feestjurk maken.

In 4 uur tover je samen met ontwerpers Nathalie Goedegebuure en Natalie de Koning van naaiatelier De Steek een oud overhemd om tot een jurk. Neem je eigen blouse mee of kies er een van ons. De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Voorafgaand aan de workshop kunnen deelnemers inspiratie op doen tijdens een rondleiding door de tentoonstelling ‘Mode op de bon’. Dankzij creativiteit, hergebruik en improvisatie konden vrouwen er ondanks de textielschaarste tijdens de Tweede Wereldoorlog, toch modieus uit blijven zien.

Er is ruimte voor 12 deelnemers. Deelname kost 26 euro en 15 euro voor museumkaarthouders.

KOOP KAARTEN

09:30 Inspiratietour door tentoonstelling ‘Mode op de bon’.
10:00 Start workshop
14:00 Einde workshop

Koffie/thee wordt verzorgd maar neem zelf lunch mee!

< naar overzicht