Upload je 5 mei outfit

Üpload hier je 5 mei outfit 2020. Let op de volgende zaken:

- Zorg dat je outfit goed in beeld is. Het leukste is het natuurlijk als je een foto of filmpje hebt, waar je de outfit aan hebt.
- Het filmpje mag niet langer zijn dan 1 minuut.
- Vertel in het filmpje waarom de outfit voor jou vrijheid symboliseert, maar beschrijf het hieronder ook kort.

Kleine letters

Na het üploaden ontvang je een e-mail met daarin de registratie van je outfit en het registratienummer. Daarmee is je outfit opgenomen in de digitale collectie van het Verzetsmuseum.

Je bijdrage wordt binnen 24 uur gepubliceerd op onze website.

Wij hadden er geen idee van dat er zoveel bewaard is gebleven. Bijzonder indrukwekkend. We hebben hier drie uur doorgebracht, maar zijn gestopt omdat we niets meer op konden nemen. Wij komen zeker terug om de rest te bekijken.

Jaap en Hilda Oskam, Nieuwegein

Dit museum grijpt je bij de keel! Zoveel goede informatie en echt materiaal wordt hier tentoongesteld! Een aanrader!!

Michele Philips, Aalst (België)

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

Jc H, Amsterdam

Een museum voor jong en oud en wat mij betreft verplicht voor iedereen. Je wordt door het museum geleid en het bijzondere zijn de verhalen van gewone mensen. Veel geleerd ondanks dat ik het nodige wel wist.

Martijn, Amsterdam

This museum gave me an insight like I never knew what had happened. It is so much like what happened in Germany and really depicts what the Dutch went through.

Ringdais, Adelaide