Boekingsagenda

Vanwege de overgang naar een nieuw boekingssysteem is het helaas t/m 24 januari niet mogelijk om een reservering te maken voor een groepsbezoek in het Verzetsmuseum. Excuses voor het ongemak. Vanaf 25 januari zijn we weer online.

Wilt u Verzetsmuseum Junior op wielen boeken? Dat kan wel!

Voor januari 2021 zijn nog geen tijden beschikbaar gemaakt.
Aanvraagformulier

Programma: Expo

Datum: 10:00-12:00

Tijd: 10:00-12:00

 •  
 •  
 •  

(4 Cijfers)

of ordernummer/kenmerk

School/organisatie

Contactpersoon

  .

  Privacy
  De gegevens van contactpersoon van de school, e-mailadres en 06-nummer worden zeven jaar bewaard en nooit zonder toestemming aan derden verstrekt. Wilt u dat deze gegevens eerder worden verwijderd laat dat dan weten via

  Dit museum grijpt je bij de keel! Zoveel goede informatie en echt materiaal wordt hier tentoongesteld! Een aanrader!!

  Michele Philips, Aalst (België)

  De expositie lijkt niet groot, maar al met al kun je hier toch een paar uur besteden. Er is een overzichtelijke tijdlijn hoe het verzet is ontstaan, wat als een rode draad door het museum loopt

  Stephanie K

  Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

  Hoekjes, Rotterdam

  Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

  Jc H, Amsterdam

  Een museum voor jong en oud en wat mij betreft verplicht voor iedereen. Je wordt door het museum geleid en het bijzondere zijn de verhalen van gewone mensen. Veel geleerd ondanks dat ik het nodige wel wist.

  Martijn, Amsterdam

  This museum gave me an insight like I never knew what had happened. It is so much like what happened in Germany and really depicts what the Dutch went through.

  Ringdais, Adelaide

  This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

  Ashverse, South Carolina
  Tripadvisor