Vaste expositie vol?
Voor dit schooljaar geen geschikte datum kunnen vinden? Bel rechtstreeks naar 020-8204885/8204887 of het centrale nummer 020-6202535. Of stuur een mail naar .
Wij kunnen voor u zoeken naar opties in onze boekingsagenda.

Boekingsagenda

Nadat u via de boekingsagenda - zie hieronder - een aanvraag heeft gedaan nemen wij uw aanvraag in behandeling. De aanvraag biedt geen garantie dat de boeking gerealiseerd kan worden. Let goed op het maximum aantal leerlingen bij het programma dat u boekt. 

Wilt u met meerdere klassen komen of voor een klas meerdere programma’s boeken? Vul dan voor elke klas/programma een formulier in. Na de eerste keer invullen hoeft u bij het volgende formulier slechts het relevante deel van de gegevens aan te passen.

Boekt u niet via de boekingsagenda (zie hieronder) dan kunt u bellen of een e-mail sturen. E-mail heeft de voorkeur:  
Vermeld naam en adres van de school, het schooltype, om welke klassen het gaat, het aantal leerlingen en de dagen, tijden waarop u wilt komen. Bent u daarin flexibel laat dat dan ook weten!
Telefonisch informatie: rechtstreeks via 020 - 8204 885 / 8204 884 of het algemene nummer 020 - 620 25 35 . 

Privacy
De gegevens van contactpersoon van de school, e-mailadres en 06-nummer worden zeven jaar bewaard en nooit zonder toestemming aan derden verstrekt. Wilt u dat deze gegevens eerder worden verwijderd laat dat dan weten via

.

Voor augustus 2019 zijn nog geen tijden beschikbaar gemaakt.
Aanvraagformulier

Programma: Expo

Datum: 10:00-12:00

Tijd: 10:00-12:00

 •  
 •  
 •  

(4 Cijfers)

of ordernummer/kenmerk

School/organisatie

Contactpersoon

  .

  Al een paar keer in het Verzetsmuseum geweest, ze hebben regelmatig wisselende activiteiten. De kinderen in de oorlog expositie is heel goed opgezet en erg indrukwekkend. Een aanrader, ook om kinderen wat geschiedenis bij te brengen.

  Laura, Hoorn

  De expositie lijkt niet groot, maar al met al kun je hier toch een paar uur besteden. Er is een overzichtelijke tijdlijn hoe het verzet is ontstaan, wat als een rode draad door het museum loopt

  Stephanie K

  Heel goed en duidelijk ingericht museum, uitermate geschikt voor de jongeren die m.n.vanuit b.v. geschiedenis, willen zien, ervaren en leren wat het verzet en de oorlog betekend heeft. Leerzaam en waardevol!!

  Wilma V

  Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

  Hoekjes, Rotterdam

  Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

  Jc H, Amsterdam

  This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

  Ashverse, South Carolina

  All information is in Dutch and English. Good chronological overview of the Dutch resistance during WWII. Chilling statements, informative displays, don't forget to put this museum on your to do list!

  NF, Hasselt (België)
  Tripadvisor