Baliemedewerker

  • balieger 1500

Wij zoeken leuke enthousiaste collega's die  op vrijwillige basis ons balieteam willen versterken. We bieden een dynamische en inspirerende omgeving met steeds afwisselende tentoonstellingen en activiteiten en enthousiaste collega's.  

Als vrijwilliger bij de balie... 
 • ontvang je bezoekers bij de balie en verricht je de benodigde kassahandelingen;
 • verstrek je informatie aan de bezoekers bij de receptie;
 • neem je de telefoon aan (en verbind door);
 • houd je toezicht in het museum op de naleving van de huisregels; 
 • treed je (na een instructie en/of training) op bij calamiteiten.
 • spreek je goed Nederlands en Engels, een derde taal is een pré; 
 • ben je flexibel qua dagen en tijden: weekeinden (na inwerkperiode), feestdagen, wisselende diensten;
 • heb je een representatief voorkomen.
 • kun je goed omgaan met stress en functioneer je graag in een dynamische werkomgeving.

Na de inwerkperiode behoort invallen tijdens het weekend tot de taken.

Heb je belangstelling?
Mail je CV en motivatie via e-mail  of neem contact op met mevrouw Doetie Lootsma op tel. 020- 820 48 72.

Wij hadden er geen idee van dat er zoveel bewaard is gebleven. Bijzonder indrukwekkend. We hebben hier drie uur doorgebracht, maar zijn gestopt omdat we niets meer op konden nemen. Wij komen zeker terug om de rest te bekijken.

Jaap en Hilda Oskam, Nieuwegein

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

Al een paar keer in het Verzetsmuseum geweest, ze hebben regelmatig wisselende activiteiten. De kinderen in de oorlog expositie is heel goed opgezet en erg indrukwekkend. Een aanrader, ook om kinderen wat geschiedenis bij te brengen.

Laura, Hoorn

Heel goed en duidelijk ingericht museum, uitermate geschikt voor de jongeren die m.n.vanuit b.v. geschiedenis, willen zien, ervaren en leren wat het verzet en de oorlog betekend heeft. Leerzaam en waardevol!!

Wilma V

Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

Hoekjes, Rotterdam

This museum gave me an insight like I never knew what had happened. It is so much like what happened in Germany and really depicts what the Dutch went through.

Ringdais, Adelaide

One of the best museums I've been to in a long time. Seeing the dreadful acts of war through the eyes of the Dutch people. The displays were really well thought out and in different media forms. I highly recommend it.

Spamette, Yorkshire
Tripadvisor