Verzetsmuseum Amsterdam ontvangt recordaantal bezoekers en nominatie voor European Museum of the Year Award

Fotobijschrift
Uit handen van Liesbeth van der Horst, directeur Verzetsmuseum Amsterdam, ontvangt de 12-jarige Jop Rijnierse uit Hilversum een bos bloemen en het fonkelnieuwe boek ‘Verhalen uit Verzetsmuseum Junior’. Jop bezocht het museum samen met zijn zus Marije Rijnierse en nicht Mirjam van den Berg. Foto: Dick Verdonkschot

Dit museum grijpt je bij de keel! Zoveel goede informatie en echt materiaal wordt hier tentoongesteld! Een aanrader!!

Michele Philips, Aalst (België)

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

This museum gave me an insight like I never knew what had happened. It is so much like what happened in Germany and really depicts what the Dutch went through.

Ringdais, Adelaide

All information is in Dutch and English. Good chronological overview of the Dutch resistance during WWII. Chilling statements, informative displays, don't forget to put this museum on your to do list!

NF, Hasselt (België)