Nalatenschap vrij van erfbelasting

Wanneer u het Verzetsmuseum Amsterdam opneemt in uw testament, draagt u er aan bij dat ook in de toekomst de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend blijft.

U kunt in uw testament een of meerdere personen of organisaties tor erfgenaam benoemen.

U kunt een bedrag, een percentage van uw nalatenschap of zelfs uw huis nalaten aan het Verzetsmuseum. Omdat het museum een ANBI (Algemeen Nut Beoogende Instelling) is, kan dit vrij van erfbelasting. Uw bijdrage komt volledig ten goede aan het werk van het Verzetsmuseum Amsterdam.

Als u een nalatenschap overweegt en behoefte hebt aan persoonlijk advies, is Liesbeth van der Horst, directeur van het Verzetsmuseum, graag bereid tot overleg. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer 020 – 620 25 35, of via e-mailadres .

Dit museum grijpt je bij de keel! Zoveel goede informatie en echt materiaal wordt hier tentoongesteld! Een aanrader!!

Michele Philips, Aalst (België)

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

Al een paar keer in het Verzetsmuseum geweest, ze hebben regelmatig wisselende activiteiten. De kinderen in de oorlog expositie is heel goed opgezet en erg indrukwekkend. Een aanrader, ook om kinderen wat geschiedenis bij te brengen.

Laura, Hoorn

Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

Hoekjes, Rotterdam

All information is in Dutch and English. Good chronological overview of the Dutch resistance during WWII. Chilling statements, informative displays, don't forget to put this museum on your to do list!

NF, Hasselt (België)