Nalatenschap vrij van erfbelasting

Wanneer u het Verzetsmuseum Amsterdam opneemt in uw testament, draagt u er aan bij dat ook in de toekomst de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend blijft.

U kunt in uw testament een of meerdere personen of organisaties tor erfgenaam benoemen.

U kunt een bedrag, een percentage van uw nalatenschap of zelfs uw huis nalaten aan het Verzetsmuseum. Omdat het museum een ANBI (Algemeen Nut Beoogende Instelling) is, kan dit vrij van erfbelasting. Uw bijdrage komt volledig ten goede aan het werk van het Verzetsmuseum Amsterdam.

Als u een nalatenschap overweegt en behoefte hebt aan persoonlijk advies, is Liesbeth van der Horst, directeur van het Verzetsmuseum, graag bereid tot overleg. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer 020 – 620 25 35, of via e-mailadres .