Ik word vriend

1200 mensen helpen als donateur het Verzetsmuseum om de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden en om jonge mensen aan te zetten tot alertheid tegen intolerantie.

U wordt Vriend door een bijdrage vanaf jaarlijks € 30,-
U ontvangt:

 • 1 vriendenpas voor gratis entree
 • een tweede vriendenpas bij een bijdrage vanaf € 40,-
 • 2 x per jaar de Nieuwsbrief
 • uitnodiging voor een jaarlijkse exclusieve Vriendenontvangst
 • uitnodigingen voor tentoonstellingsopeningen (digitaal)
 • op vertoon van de vriendenpas korting op lezingen

Uw gift kunt u in mindering brengen van uw belastbaar inkomen
Ter inzage zijn Jaarverslag en jaarrekening van de Stichting Vrienden [zie hier] en van de Stichting Verzetsmuseum [zie hier].

 

Ja, ik word Vriend van het Verzetsmuseum

 •  
 •  

Hierbij machtig ik de Stichting Vrienden van het Verzetsmuseum om de volgende Vriendenbijdrage tot wederopzegging jaarlijks van mijn rekening af te schrijven
 •  
 •  
 •  
namelijk € per jaar

U heeft altijd de mogelijkheid om, als u het niet eens bent met een afschrijving, deze te laten terugboeken. Neem u in een dergelijk geval hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

Periodieke schenking
Ik profiteer van de fiscale voordelen van een periodieke schenking:

* is een verplicht veld

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

Al een paar keer in het Verzetsmuseum geweest, ze hebben regelmatig wisselende activiteiten. De kinderen in de oorlog expositie is heel goed opgezet en erg indrukwekkend. Een aanrader, ook om kinderen wat geschiedenis bij te brengen.

Laura, Hoorn

Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

Hoekjes, Rotterdam

This museum gave me an insight like I never knew what had happened. It is so much like what happened in Germany and really depicts what the Dutch went through.

Ringdais, Adelaide

This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

Ashverse, South Carolina

All information is in Dutch and English. Good chronological overview of the Dutch resistance during WWII. Chilling statements, informative displays, don't forget to put this museum on your to do list!

NF, Hasselt (België)

One of the best museums I've been to in a long time. Seeing the dreadful acts of war through the eyes of the Dutch people. The displays were really well thought out and in different media forms. I highly recommend it.

Spamette, Yorkshire
Tripadvisor