Ik word vriend

1200 mensen helpen als donateur het Verzetsmuseum om de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden en om jonge mensen aan te zetten tot alertheid tegen intolerantie.

U wordt Vriend door een bijdrage vanaf jaarlijks € 30,-
U ontvangt:

 • 1 vriendenpas voor gratis entree
 • een tweede vriendenpas bij een bijdrage vanaf € 40,-
 • 2 x per jaar de Nieuwsbrief
 • uitnodiging voor een jaarlijkse exclusieve Vriendenontvangst
 • uitnodigingen voor tentoonstellingsopeningen (digitaal)
 • op vertoon van de vriendenpas korting op lezingen

Uw gift kunt u in mindering brengen van uw belastbaar inkomen
Ter inzage zijn Jaarverslag en jaarrekening van de Stichting Vrienden [zie hier] en van de Stichting Verzetsmuseum [zie hier].

 

Ja, ik word Vriend van het Verzetsmuseum

 •  
 •  

Hierbij machtig ik de Stichting Vrienden van het Verzetsmuseum om de volgende Vriendenbijdrage tot wederopzegging jaarlijks van mijn rekening af te schrijven
 •  
 •  
 •  
namelijk € per jaar

U heeft altijd de mogelijkheid om, als u het niet eens bent met een afschrijving, deze te laten terugboeken. Neem u in een dergelijk geval hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

Periodieke schenking
Ik profiteer van de fiscale voordelen van een periodieke schenking:

* is een verplicht veld

Wij hadden er geen idee van dat er zoveel bewaard is gebleven. Bijzonder indrukwekkend. We hebben hier drie uur doorgebracht, maar zijn gestopt omdat we niets meer op konden nemen. Wij komen zeker terug om de rest te bekijken.

Jaap en Hilda Oskam, Nieuwegein

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

Hoekjes, Rotterdam

Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

Jc H, Amsterdam

Een museum voor jong en oud en wat mij betreft verplicht voor iedereen. Je wordt door het museum geleid en het bijzondere zijn de verhalen van gewone mensen. Veel geleerd ondanks dat ik het nodige wel wist.

Martijn, Amsterdam

This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

Ashverse, South Carolina

One of the best museums I've been to in a long time. Seeing the dreadful acts of war through the eyes of the Dutch people. The displays were really well thought out and in different media forms. I highly recommend it.

Spamette, Yorkshire
Tripadvisor