Ik word vriend

1200 mensen helpen als donateur het Verzetsmuseum om de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend te houden en om jonge mensen aan te zetten tot alertheid tegen intolerantie.

U wordt Vriend door een bijdrage vanaf jaarlijks € 30,-
U ontvangt:

 • 1 vriendenpas voor gratis entree
 • een tweede vriendenpas bij een bijdrage vanaf € 40,-
 • 2 x per jaar de Nieuwsbrief
 • uitnodiging voor een jaarlijkse exclusieve Vriendenontvangst
 • uitnodigingen voor tentoonstellingsopeningen (digitaal)
 • op vertoon van de vriendenpas korting op lezingen

Uw gift kunt u in mindering brengen van uw belastbaar inkomen
Ter inzage zijn Jaarverslag en jaarrekening van de Stichting Vrienden [zie hier] en van de Stichting Verzetsmuseum [zie hier].

 

Ja, ik word Vriend van het Verzetsmuseum

 •  
 •  

Hierbij machtig ik de Stichting Vrienden van het Verzetsmuseum om de volgende Vriendenbijdrage tot wederopzegging jaarlijks van mijn rekening af te schrijven
 •  
 •  
 •  
namelijk € per jaar

U heeft altijd de mogelijkheid om, als u het niet eens bent met een afschrijving, deze te laten terugboeken. Neem u in een dergelijk geval hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.

Periodieke schenking
Ik profiteer van de fiscale voordelen van een periodieke schenking:

* is een verplicht veld

Dit museum grijpt je bij de keel! Zoveel goede informatie en echt materiaal wordt hier tentoongesteld! Een aanrader!!

Michele Philips, Aalst (België)

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

Al een paar keer in het Verzetsmuseum geweest, ze hebben regelmatig wisselende activiteiten. De kinderen in de oorlog expositie is heel goed opgezet en erg indrukwekkend. Een aanrader, ook om kinderen wat geschiedenis bij te brengen.

Laura, Hoorn

Heel goed en duidelijk ingericht museum, uitermate geschikt voor de jongeren die m.n.vanuit b.v. geschiedenis, willen zien, ervaren en leren wat het verzet en de oorlog betekend heeft. Leerzaam en waardevol!!

Wilma V

Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

Hoekjes, Rotterdam

Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

Jc H, Amsterdam

This museum gave me an insight like I never knew what had happened. It is so much like what happened in Germany and really depicts what the Dutch went through.

Ringdais, Adelaide
Tripadvisor