Steun ons

Vind jij het, net als wij, belangrijk dat de Tweede Wereldoorlog en de gevolgen van uitsluiting, onderdrukking en geweld nooit vergeten mogen worden? Doneer dan nu en help bij het realiseren van de nieuwe opstelling.

Steun ons dan. Dat kan op verschillende manieren.

Donatie

Je kan ons eenmalig steunen met een donatie op onze donatiepagina. Betalen doe je via iDeal of met creditcard. 

Vrienden van het museum

Wil je het museum wat structureler steunen, word van Vriend(in). Voor slechts € 30 per jaar steun je het museum. Op onze Vriendenpagina lees je er alles over. 

Geefwet

Via de Geefwet krijg je extra belastingvoordeel als je aan het museum schenkt, je mag dan namelijk 25% extra aftrekken. Er is wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Lees op onze Geefwetpagina meer hierover. 

Nalatenschap

Je kunt in je testament kiezen voor een legaat. Met een legaat laat je een geldbedrag of goed na. Je kan in je testament meerdere personen of instellingen tot erfgenaam benoemen. Lees er op deze pagina alles over. 

Bedrijven

Bedrijven steunen ons vanaf € 250. Natuurlijk is het ook mogelijk ons in natura te steunen. Lees er hier meer over. 

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

Heel goed en duidelijk ingericht museum, uitermate geschikt voor de jongeren die m.n.vanuit b.v. geschiedenis, willen zien, ervaren en leren wat het verzet en de oorlog betekend heeft. Leerzaam en waardevol!!

Wilma V

Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

Hoekjes, Rotterdam

Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

Jc H, Amsterdam

Een museum voor jong en oud en wat mij betreft verplicht voor iedereen. Je wordt door het museum geleid en het bijzondere zijn de verhalen van gewone mensen. Veel geleerd ondanks dat ik het nodige wel wist.

Martijn, Amsterdam

This museum gave me an insight like I never knew what had happened. It is so much like what happened in Germany and really depicts what the Dutch went through.

Ringdais, Adelaide

This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

Ashverse, South Carolina
Tripadvisor