Openingstijden & tarieven

Straatbeeld met het gele gebouw van het Verzetsmuseum.

e-mail:
tel: 020-6202535

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 10-17 uur
zaterdag, zondag en feestdagen 11-17 uur
gesloten: 1 januari, 27 april en 25 december

TICKETS

Tickets voor het museum zijn te koop bij de kassa van het museum en online via tickets.verzetsmuseum.org. Online gekochte tickets zijn een half jaar geldig.

Koop tickets

Tarieven

  • Volwassenen: 11,- 
  • Kinderen 7 t/m 16 jaar: 6,-
  • Familieticket (1 of 2 volwassenen met 1 tot 3 kinderen): 26,- 
  • CJP / Studentenkaart mbo-hbo-wo/ ISICard / Nederlandse Veteranenpas: 6,- 

Gratis

Kinderen t/m 6 jaar, StadspasMuseumkaart (ook te koop in het museum), I amsterdam City CardICOM-pas, Vrienden van het Verzetsmuseum.

(U bent vriend vanaf € 30,- per jaar. Met die bijdrage steunt u het Verzetsmuseum. Lees meer >)


Groepen (vanaf 10 personen)

Volwassenen: 9,-
Meld van tevoren alstublieft uw komst via .

Onderwijsreserveringen

Klik hier > voor de onderwijstarieven, programma's en en reserveringen.
Tijdig reserveren voor scholen is noodzakelijk.

Nieuw! Tapperuse

Je kunt ons ook bezoeken met de app Tapperuse. Je betaalt dan per minuut en alleen voor de tijd dat je er bent. ‘Tappen’ heet dat (spreek uit: teppen). Ideaal als je weinig tijd hebt, of het Verzetsmuseum een keertje vrijblijvend wilt ontdekken. Kom binnen wanneer je wilt, en vertrek weer wanneer je wilt. Je betaalt achteraf via AfterPay. Je betaalt nooit meer dan het normale tarief.

Download de app

Met de museumkaart altijd toegang tot dit museum en meer dan vierhonderd andere museum. Bestel nu door op de afbeelding te klikken.

Wij hadden er geen idee van dat er zoveel bewaard is gebleven. Bijzonder indrukwekkend. We hebben hier drie uur doorgebracht, maar zijn gestopt omdat we niets meer op konden nemen. Wij komen zeker terug om de rest te bekijken.

Jaap en Hilda Oskam, Nieuwegein

Al een paar keer in het Verzetsmuseum geweest, ze hebben regelmatig wisselende activiteiten. De kinderen in de oorlog expositie is heel goed opgezet en erg indrukwekkend. Een aanrader, ook om kinderen wat geschiedenis bij te brengen.

Laura, Hoorn

Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

Hoekjes, Rotterdam

Een museum voor jong en oud en wat mij betreft verplicht voor iedereen. Je wordt door het museum geleid en het bijzondere zijn de verhalen van gewone mensen. Veel geleerd ondanks dat ik het nodige wel wist.

Martijn, Amsterdam

This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

Ashverse, South Carolina

All information is in Dutch and English. Good chronological overview of the Dutch resistance during WWII. Chilling statements, informative displays, don't forget to put this museum on your to do list!

NF, Hasselt (België)

One of the best museums I've been to in a long time. Seeing the dreadful acts of war through the eyes of the Dutch people. The displays were really well thought out and in different media forms. I highly recommend it.

Spamette, Yorkshire
Tripadvisor