Openingstijden & tarieven

e-mail:
tel: 020-6202535

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 10-17 uur
zaterdag, zondag en feestdagen 11-17 uur
gesloten: 1 januari, 27 april en 25 december

TICKETS

Tickets voor het museum zijn te koop bij de kassa van het museum en online via tickets.verzetsmuseum.org. Online gekochte tickets zijn een half jaar geldig.

Koop tickets

Tarieven

  • Volwassenen: 11,- 
  • Kinderen 7 t/m 16 jaar: 6,-
  • Familieticket (1 of 2 volwassenen met 1 tot 3 kinderen): 26,- 
  • CJP / Studentenkaart mbo-hbo-wo/ ISICard / Nederlandse Veteranenpas: 6,- 

Gratis
Kinderen t/m 6 jaar, StadspasMuseumkaart (ook te koop in het museum), I amsterdam City CardICOM-pas, Vrienden van het Verzetsmuseum.

(U bent vriend vanaf € 30,- per jaar. Met die bijdrage steunt u het Verzetsmuseum. Lees meer >)

Groepen (vanaf 10 personen)
Volwassenen: 9,-
Meld van tevoren alstublieft uw komst via .

Onderwijsreserveringen
Klik hier > voor de onderwijstarieven, programma's en en reserveringen.
Tijdig reserveren voor scholen is noodzakelijk.

Nieuw! Tapperuse
Je kunt ons ook bezoeken met de app Tapperuse. Je betaalt dan per minuut en alleen voor de tijd dat je er bent. ‘Tappen’ heet dat (spreek uit: teppen). Ideaal als je weinig tijd hebt, of het Verzetsmuseum een keertje vrijblijvend wilt ontdekken. Kom binnen wanneer je wilt, en vertrek weer wanneer je wilt. Je betaalt achteraf via AfterPay. Je betaalt nooit meer dan het normale tarief.

Download de app

Wij hadden er geen idee van dat er zoveel bewaard is gebleven. Bijzonder indrukwekkend. We hebben hier drie uur doorgebracht, maar zijn gestopt omdat we niets meer op konden nemen. Wij komen zeker terug om de rest te bekijken.

Jaap en Hilda Oskam, Nieuwegein

Dit museum grijpt je bij de keel! Zoveel goede informatie en echt materiaal wordt hier tentoongesteld! Een aanrader!!

Michele Philips, Aalst (België)

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

De expositie lijkt niet groot, maar al met al kun je hier toch een paar uur besteden. Er is een overzichtelijke tijdlijn hoe het verzet is ontstaan, wat als een rode draad door het museum loopt

Stephanie K

Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

Jc H, Amsterdam

Een museum voor jong en oud en wat mij betreft verplicht voor iedereen. Je wordt door het museum geleid en het bijzondere zijn de verhalen van gewone mensen. Veel geleerd ondanks dat ik het nodige wel wist.

Martijn, Amsterdam

This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

Ashverse, South Carolina
Tripadvisor