Openingstijden & tarieven

Verzetsmuseum Amsterdam is gesloten tot en met 6 april 2020 in verband met het landelijk beleid met betrekking tot het coronavirus.

Straatbeeld met het gele gebouw van het Verzetsmuseum.

e-mail:
tel: 020-6202535

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 10-17 uur
zaterdag, zondag en feestdagen 11-17 uur
gesloten: 1 januari, 27 april en 25 december

TICKETS

Tickets voor het museum zijn te koop bij de kassa van het museum en online via tickets.verzetsmuseum.org. Online gekochte tickets zijn een half jaar geldig.

Koop tickets

Tarieven

  • Volwassenen: € 12,- 
  • Kinderen 7 t/m 17 jaar: € 6,50
  • Familieticket (1 of 2 volwassenen met 1 tot 3 kinderen): € 28,- 
  • CJP / Nederlandse studentenkaart / ISICard / Nederlandse Veteranenpas: € 6,50 

Gratis

(U bent vriend vanaf € 30,- per jaar. Met die bijdrage steunt u het Verzetsmuseum. Lees meer over de vrienden.)


Groepen (vanaf 10 personen)

Volwassenen: € 10,-
Meld van tevoren alstublieft uw komst via .

Onderwijsreserveringen

Meer over de onderwijstarieven, programma's en en reserveringen.
Tijdig reserveren voor scholen is noodzakelijk.

Wij hadden er geen idee van dat er zoveel bewaard is gebleven. Bijzonder indrukwekkend. We hebben hier drie uur doorgebracht, maar zijn gestopt omdat we niets meer op konden nemen. Wij komen zeker terug om de rest te bekijken.

Jaap en Hilda Oskam, Nieuwegein

De expositie lijkt niet groot, maar al met al kun je hier toch een paar uur besteden. Er is een overzichtelijke tijdlijn hoe het verzet is ontstaan, wat als een rode draad door het museum loopt

Stephanie K

Heel goed en duidelijk ingericht museum, uitermate geschikt voor de jongeren die m.n.vanuit b.v. geschiedenis, willen zien, ervaren en leren wat het verzet en de oorlog betekend heeft. Leerzaam en waardevol!!

Wilma V

Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

Jc H, Amsterdam

Een museum voor jong en oud en wat mij betreft verplicht voor iedereen. Je wordt door het museum geleid en het bijzondere zijn de verhalen van gewone mensen. Veel geleerd ondanks dat ik het nodige wel wist.

Martijn, Amsterdam

This museum gave me an insight like I never knew what had happened. It is so much like what happened in Germany and really depicts what the Dutch went through.

Ringdais, Adelaide

This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

Ashverse, South Carolina
Tripadvisor