Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar zoeken

Cornelis Hubertus Baeten

Rotterdam Politiek 32009

Geboren

11 jun. 1919
Rotterdam

Aankomst

22 jul. 1942
Dachau

Doorgevoerd

Schloss Hartheim
12 okt. 1942

Aanvullingen

Maarten van Waalwijk op 14 jun. 2021
Info is afkomstig van een bidprentje (uit archieven met meerdere RK bidprentjes van mijn oma mevr Van Waalwijk-Davenne in deze periode wonende te Rotterdam) Persoon is verder onbekend in onze familie.

Uw aanvulling

Email en telefoonnummer zullen niet openbaar worden gemaakt. Als er mensen zijn die met u in contact willen komen naar aanleiding van uw aanvulling dan kan het Verzetsmuseum u daarvan op de hoogte stellen. U bepaalt zelf of u daarop in wilt gaan.

*
Het Verzetsmuseum wil benadrukken dat opname in het digitaal monument geen eerbetoon inhoudt. De doelstelling van het monument is om een zo compleet mogelijke lijst samen te stellen van alle Nederlanders die in Dachau gevangen hebben gezeten. De genoemde bevrijdingsdatum en -plaats zijn gebaseerd op de naoorlogse kampadministratie. De werkelijke plaats en datum kunnen hiervan afwijken. ´Vrijgelaten´ betekende uitschrijving uit het concentratiekamp. Soms mocht de persoon naar huis. Maar meestal volgde arbeidsinzet in Duitsland en soms overbrenging naar een gevangenis.
Verzetsmuseum Amsterdam behoudt zich het recht voor uw aanvulling te redigeren.