Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar zoeken

Izak Pieter Wagenaar

Kloetinge Politiek 146600

Geboren

22 jan. 1923
Kloetinge

Aankomst

26 mrt. 1945
Dachau

Bevrijd

Dachau
29 apr. 1945

Aanvullingen

Emiel Koning op 6 feb. 2016
ik weet het niet zeker, maar er is een Izak Pieter Wagenaar bij de oorlogsgravenstichting bekend die ook in 1923 is geboren (alleen een andere maand) Mogelijk dat het dezelfde persoon betreft.... Zie : https://oorlogsgravenstichting.nl/persoon/166329/izak-pieter-wagenaar

Uw aanvulling

Email en telefoonnummer zullen niet openbaar worden gemaakt. Als er mensen zijn die met u in contact willen komen naar aanleiding van uw aanvulling dan kan het Verzetsmuseum u daarvan op de hoogte stellen. U bepaalt zelf of u daarop in wilt gaan.

*
Het Verzetsmuseum wil benadrukken dat opname in het digitaal monument geen eerbetoon inhoudt. De doelstelling van het monument is om een zo compleet mogelijke lijst samen te stellen van alle Nederlanders die in Dachau gevangen hebben gezeten. De genoemde bevrijdingsdatum en -plaats zijn gebaseerd op de naoorlogse kampadministratie. De werkelijke plaats en datum kunnen hiervan afwijken. ´Vrijgelaten´ betekende uitschrijving uit het concentratiekamp. Soms mocht de persoon naar huis. Maar meestal volgde arbeidsinzet in Duitsland en soms overbrenging naar een gevangenis.
Verzetsmuseum Amsterdam behoudt zich het recht voor uw aanvulling te redigeren.