Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar zoeken
Woerden Politiek 69293

Geboren

26 nov. 1906
Woerden

Aankomst

26 mei 1944
Dachau

Overleden

27 feb. 1945

Aanvullingen

Bert van Elk op 30 sep. 2017
De hierboven genoemde link werkt niet meer, omdat ik de site heb aangepast en de tekst heb vernieuwd en aangevuld. Zouden jullie deze linke kunnen veranderen in: http://devanelkjes.nl/?page_id=239 Neem gerust contact op als jullie meer willen weten.
. op 25 dec. 2015
Jan van Elk

Uw aanvulling

Email en telefoonnummer zullen niet openbaar worden gemaakt. Als er mensen zijn die met u in contact willen komen naar aanleiding van uw aanvulling dan kan het Verzetsmuseum u daarvan op de hoogte stellen. U bepaalt zelf of u daarop in wilt gaan.

*
Het Verzetsmuseum wil benadrukken dat opname in het digitaal monument geen eerbetoon inhoudt. De doelstelling van het monument is om een zo compleet mogelijke lijst samen te stellen van alle Nederlanders die in Dachau gevangen hebben gezeten. De genoemde bevrijdingsdatum en -plaats zijn gebaseerd op de naoorlogse kampadministratie. De werkelijke plaats en datum kunnen hiervan afwijken. ´Vrijgelaten´ betekende uitschrijving uit het concentratiekamp. Soms mocht de persoon naar huis. Maar meestal volgde arbeidsinzet in Duitsland en soms overbrenging naar een gevangenis.
Verzetsmuseum Amsterdam behoudt zich het recht voor uw aanvulling te redigeren.