Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar zoeken
Genemuiden Politiek 110911

Geboren

28 jun. 1919
Genemuiden

Aankomst

22 sep. 1944
Dachau

Bevrijd

Dachau
29 apr. 1945

Aanvullingen

Fanny Bakker op 2 sep. 2018
Natasja Meivogel heeft gelijk. Dit is tevens mijn opa. Bijgevoegd een foto van mijn opa en oma
Natasja Meivogel op 8 mei 2015
Hallo, Dit is mijn opa (vader van mijn moeder Margine Bakker). Zijn naam is Koenraad ipv Konrad en zijn geboortedatum is 28-06-1919 ipv 28-06-1910. Mijn opa is op 48 jarige leeftijd verongelukt met zijn auto op 23 Juli 1967. Met vriendelijke groet, Natasja Meivogel

Uw aanvulling

Email en telefoonnummer zullen niet openbaar worden gemaakt. Als er mensen zijn die met u in contact willen komen naar aanleiding van uw aanvulling dan kan het Verzetsmuseum u daarvan op de hoogte stellen. U bepaalt zelf of u daarop in wilt gaan.

*
Het Verzetsmuseum wil benadrukken dat opname in het digitaal monument geen eerbetoon inhoudt. De doelstelling van het monument is om een zo compleet mogelijke lijst samen te stellen van alle Nederlanders die in Dachau gevangen hebben gezeten. De genoemde bevrijdingsdatum en -plaats zijn gebaseerd op de naoorlogse kampadministratie. De werkelijke plaats en datum kunnen hiervan afwijken. ´Vrijgelaten´ betekende uitschrijving uit het concentratiekamp. Soms mocht de persoon naar huis. Maar meestal volgde arbeidsinzet in Duitsland en soms overbrenging naar een gevangenis.
Verzetsmuseum Amsterdam behoudt zich het recht voor uw aanvulling te redigeren.