Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar zoeken
Amsterdam Politiek 68712

Geboren

22 apr. 1925
Meppel

Aankomst

26 mei 1944
Dachau

Bevrijd

Dachau
29 apr. 1945

Aanvullingen

Henk Hagen op 31 jul. 2017
Het is geen aanvulling maar een zoektocht. Is de Berty van Jaarsveld een zus van Elly en Jeannette van Jaarsveld Zij waren dochters van G.C.J van Jaarsveld en A.G. Pommer wonende Aadelaarstraat 26 te Utrecht en hadden een Radiozaak in Utrecht. Zou graag in contact komen daar ik een paar foto's heb van hun oma Cornelia Bouwhuizen en tante Coba Pommer. Groetend Henk
Berty van Jaarsveld - Vlierman op 10 nov. 2015
Ik ben al heel lang op zoek naar info over mijn vader. Als er iemand is, die iets weet, ook al is het maar weinig,, laat dat ajb weten!

Uw aanvulling

Email en telefoonnummer zullen niet openbaar worden gemaakt. Als er mensen zijn die met u in contact willen komen naar aanleiding van uw aanvulling dan kan het Verzetsmuseum u daarvan op de hoogte stellen. U bepaalt zelf of u daarop in wilt gaan.

*
Het Verzetsmuseum wil benadrukken dat opname in het digitaal monument geen eerbetoon inhoudt. De doelstelling van het monument is om een zo compleet mogelijke lijst samen te stellen van alle Nederlanders die in Dachau gevangen hebben gezeten. De genoemde bevrijdingsdatum en -plaats zijn gebaseerd op de naoorlogse kampadministratie. De werkelijke plaats en datum kunnen hiervan afwijken. ´Vrijgelaten´ betekende uitschrijving uit het concentratiekamp. Soms mocht de persoon naar huis. Maar meestal volgde arbeidsinzet in Duitsland en soms overbrenging naar een gevangenis.
Verzetsmuseum Amsterdam behoudt zich het recht voor uw aanvulling te redigeren.