Medewerkers

Directeur-bestuurder
Liesbeth van der Horst

Collectie en tentoonstellingen
Karlien Metz 
Femke Burger

Collectiebeheer
Filip Bloem

Marketing & Communicatie
Loren Snel
020-820 4880 / snel@verzetsmuseum.org

Educatie & Groepsbezoek
Sandra ter Mijtelen
Rosella Deen
Rasa Kingma

Programmamaker Inclusie & Diversiteit
Ardjuna Candotti

Verzetsmuseum Junior op wielen
Eva Hoogkamer / 

Coördinator balie en evenementen
Doetie Lootsma

Technische Dienst
Arno Groenendijk
(coördinator TD, ICT en gebouwbeheer)
Dennis Koek 

Financiële administratie
Anna Stam

Administratie en algemene ondersteuning
Marjan Dejevij
Frank de Ruijter

Vrijwilliger via Aktion Sühnezeichen Friedensdienste
Mona Gnan 

Elk jaar werkt er een Duitse vrijwilliger via Aktion Sühnezeichen Friedensdienste in het museum. De vrijwilliger wordt gesubsideerd door het Europees Programma Erasmus plus.

Raad van Toezicht

Jozias van Aartsen (voorzitter)
Emma de Boer
Dave Del Canho
Leontine van der Goes
Godfried Lambriex
Alex van Stipriaan
Bahia Tahzib
Harry Tupan


Rooster van aftreden

Wat een fantastische opzet van het kindergedeelte van het museum. Heel interactief en heel leerzaam. Ook voor de volwassenen. Ik ben blij ben dat ik met mijn zoon van 12 ben gegaan.

Jorg V

Al een paar keer in het Verzetsmuseum geweest, ze hebben regelmatig wisselende activiteiten. De kinderen in de oorlog expositie is heel goed opgezet en erg indrukwekkend. Een aanrader, ook om kinderen wat geschiedenis bij te brengen.

Laura, Hoorn

De expositie lijkt niet groot, maar al met al kun je hier toch een paar uur besteden. Er is een overzichtelijke tijdlijn hoe het verzet is ontstaan, wat als een rode draad door het museum loopt

Stephanie K

Het junior bezoek begint met de tijdmachine. Daarna leidt het boekje je door het leven van 4 kinderen. Je stapt letterlijk in bijv. een huiskamer en moet daar antwoorden op de vragen vinden. Heel boeiend voor kinderen. Een echte aanrader!

Hoekjes, Rotterdam

Als je aan je kinderen wil uitleggen wat oorlog nou eigenlijk is, als je met je ouders terug wil in een voor hun zo een belangrijke tijd, of je wil gewoon meer weten over de oorlog. Ga dan hier naar toe.

Jc H, Amsterdam

Een museum voor jong en oud en wat mij betreft verplicht voor iedereen. Je wordt door het museum geleid en het bijzondere zijn de verhalen van gewone mensen. Veel geleerd ondanks dat ik het nodige wel wist.

Martijn, Amsterdam

This museum across the street from the zoo and in the area where there was resistance activity is worth a visit. Anyone slightly interested in history will be captivated by the exhibits and personal notes and memorobilia.

Ashverse, South Carolina
Tripadvisor